Чому ставлять відкази в консульстві?

Це залежить від Вашої підготовки, зі своєї сторони надаємо всю інформаційну підтримку. Здебільшого відкази отримують студенти з поганою англійською, або студенти які халатно ставляться до оформлення документів (таких просто не реєструємо на програму).

Скільки коштує програма?

Загальні витрати 1500$, консульський збір (160$) + квиток (від 800$).

В мене погана англійська,чи можу я брати участь в програмі?

Англійський має бути не нижче pre- intermediate, якщо вона нижче цього рівня, Вам краще звернутись до  репетитора, який допоможе Вам підтягнути англійську до належного рівня.

Я поступив на 4 курс, чи можу я взяти участь в програмі?

Якщо Ви навчаєтесь без перепоступання 5 років (Як в медичних вузах), то ви можете пробувати подаватись, в інших випадках ймовірність відказу дуже висока. Тут ми б радили Вам взяти участь в інших програмах, таких як Робота в ОАЕ, Робота на Круїзних Лайнерах.

Чи можу я повернутись після першого вересня?

Нажаль, на даний момент заумовами програмі в Українських студенти перебувати в США після 31 серпня не можуть

Чи можна залишитись в США по цій візі?

Ні.

Що робити з сесією?

Вам потрібно буде здавати сесію достроково або відстроково, оскільки початкові дати програми Work and Тravel 1-5 травня.

Чи можна  попасти на програму,  якщо  я навчаюся в коледжі?

Головне щоб акредитація ВУЗу була не нище 1-3 ступені.

Яка мінімальна кількість років повинна бути, щоб взяти участь у Work and Тravel?

Мінімум 18 років.

На яку роботу я можу розраховувати?

Всі вакансії в сфері обслуговування і розраховані на культурний обмін. Найпоширеніші вакансії: офіціант, касир, продавець, покоївка, консультант, сервирувальник столів, рятувальник і  інші.

Чи можна поїхати з друзями?

Так. Групи бажано щоб складались не більші як з 3-4 чоловік.

 Які документи потрібні для реєстрації?

  • 1 примірник копії сторінок закордонного паспорту, які містять будь-яку інформацію або відмітки, за винятком зовнішньої сторони обгортки (закордонний паспорт має бути дійсним як мінімум до 1 травня 2015р.);
  • 1 примірник копій сторінок громадянського паспорту, які містять будь-яку інформацію або відмітки, за винятком зовнішньої сторони обгортки;
  • 3 довідки з навчального закладу – 2 українською мовою та 1 англійською мовою, які підтверджують, що ви є студентом денного відділення;
  • 2 фото, 3 х 4 см;
  • 1 фото 5х5 см (в електронному форматі, вимоги дізнайтеся в офісі);
  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;
  • оригінал та копії усіх сторінок залікової книжки, які містять будь-яку інформацію або відмітки, за винятком зовнішньої сторони обгортки;
  • оригінал та копію студентського квитка.

На які позиції можна розраховувати з низьким рівнем англійської  мови?

Housekeeping, cleaner, busser.

На який період розрахована програма?

3-4 місяці, 1 травня – 31 серпня.

Чи можу я оформитись на програму не маючи закордонного паспорта?

Так, закордонний паспорт потрібен на момент підписання JOB OFFERa.

Що буде якщо я не пройду першу співбесіду з роботодавцем?

Будемо шукати іншу вакансію, під Ваш рівень англійської мови.

Чи можу я працювати на 2 роботах одночасно?

Так, якщо графіки робіт не перетинаються, і Ви повідомили про це Вашого спонсора.

Чи мене хтось зустріне в аеропорту?

За умовами програми, роботодавець не забов’язаний Вас зустрічати, але студенти часто про це домовляються. В  любому  випадку у Вас буде чітка інструкція як добратись на місце.

Чи надається житло по програмі Work and Travel?

В залежності від вакансії житло або надається або ні. При виборі вакансії це буде вказано, так що це вибирати Вам.