Які документи потрібні для проходження співебсіди?

Вам потрібно лише зробити кольорову ксерокопію закордонного паспорта, резюме на англійській мові, фотографію 3,5 на 4,5.

Чи потрібно йти в консульство щоб отримати візу в ОАЕ?

Ні, оформленям візи займається роботодавець.

Які загальні витрати на оформлення?

Загальні витрати дорівнюють нулю, за винятком проходження медогляду.

Які вимоги до кандидатів?

Вимоги можна прочитати тут.

 Як проходить інтерв’ю з роботодавцем ?

Інтервю проходить з представником компанії в якій Ви хочете працювати, на англійській мові по skype або  наживо.

 На скільки розрахований контракт, чи потрібно сплачувати неустойку при достроковому розриві контракту?

Тривалість контракту 2 роки , кожного року по місяцю відпустка. Якщо контракт розривається достроково, потрібно сплатити неустойку, розміри якої встановлює компанія.

 На яку зарплатню можна розраховувати?

Зарплата коливається від 500$ до 2000$ в залежності від того чи оплачує компанія проживання, трансфер до роботи, харчування.

Які є вакансії?

Всі вакансії в сфері обслуговування готелі, ресторани, авіа компанії, магазини.

 Чи можна оформитись на програму  якщо є відмови по інших візах?

Так.

 Чи можна поселитись одруженою парою разом?      

Так, але як правило, не зразу, працівник має мати певний great (для цього потрібно віпрацювати певний час в компанії), або  якщо компанія не надає житла і його потрібно шукати самостійно.

 Який клімат в ОАЕ?

В ОАЕ сухий клімат, там  дуже жарко, особливо в період з травня по жовтень.

 Скільки грошей потрібно братии з собою в ОАЕ?

Приблизно 300$, як правило, зразу по приїзді Вам заплатять половину зарплати авансом.